Funke vuurwerk

Funke vuurwerk vind je in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag en Delft. GroenRijk 't Haantje in Rijswijk presenteert het Funke vuurwerk met trots in de webshop en in ons tuincentrum. Funke heeft eerst naam gekregen in Duitsland voordat ook de Nederlandse vuurwerkliefhebbers Funke ontdekten. Funke vuurwerk is de afgelopen jaren razendsnel bekend geworden in Nederland. Ze bieden een ruim assortiment en van bijna alle producten zijn demonstratievideo's beschikbaar. Naast Funke verkopen wij tevens vuurwerk van Red Wire en Zena. Bestel het vuurwerk online in onze webshop en profiteer van voorverkoop prijzen t/m 28 December.

Waarom kiezen voor Funke vuurwerk?

Funke fireworks brengt traditioneel Chinees vuurwerk op de Nederlandse vuurwerkmarkt! Onder het motto "Make China great again".
Voor het actuele aanbod van Funke vuurwerk verwijzen wij je graag naar onze webshop!

Bekijk hier het aanbod!

Met de Funke Compound Vivaldi 232sh steel je gegarandeerd de vuurwerkshow! In de video hiernaast zie je de demo van deze vette compound. Dikke mines en dikke bouquetten tot kaliber 30mm. De beelden spreken voor zich!

Funke Vivaldi

Funke vuurwerk kopen of bestellen nabij Den Haag, Rijswijk en Delft bij GroenRijk 't Haantje

Wil je graag Funke vuurwerk kopen? Dat kan natuurlijk in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk zodra die weer geopend is op de verkoopdagen. Wil je garantie op het vuurwerk van je keuze? Dan is ons advies gebruik te maken van de voorverkoop waarbij je ook profiteert van kortingen! Heb je vragen over het vuurwerk van Funke, kom dan gerust langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk of neem contact met ons op. Je kunt bellen naar: 015-2126359 of stuur een e-mail naar vuurwerk@tuincentrumhaantje.nl. Wil je nu al bestellen? Dat kan! Bekijk snel onze vuurwerk webshop en profiteer van de voorverkoop kortingen!