Aanbod compound vuurwerk

Compound vuurwerk afsteken om 2024 af te sluiten en 2025 in te luiden? Met dit fantastische product maak je van de jaarwisseling een echt feest. Dit categorie 2 vuurwerk kan legaal worden afgestoken in Nederland. Een groot en voordelig compound assortiment vind je bij 't Haantje. Wij hebben een compound box voorzien van 130 shots beschikbaar van ons eigen merk, bekijk de video! Daarnaast bieden we compound boxen aan van de merken: Riakeo, Zena en XQlusif. Kortom voldoende keuze!

Gemak van een compound vuurwerk box

In Duitsland is compound vuurwerk al langere tijd bekend onder de benaming "verbundfeuerwerk". Sinds 2016 komt de term ook in Nederland voorbij en in 2017 begon de verkoop van dit mooie product. De naam verbund maakt het één en ander al duidelijk. Bij compound vuurwerk zijn de cakeboxen namelijk al doorgelond, zodoende hoef je de compound box maar 1x aan te steken. De compound is bevestigd op een onderplaat, om omvallen te voorkomen, super veilig dus. Compound vuurwerk is zeer geschikt ter vertoning aan groepen mensen. Je hoeft maar 1 keer een lont aan te steken en kunt dan samen genieten van een prachtig vuurwerk spektakel betsaande uit meerdere cakes en shots. In onze webshop kun je per product het bijbehorende filmpje bekijken.

De voordelen van compound vuurwerk:

  • De compound producten zijn al doorgelond door de fabrikant
  • Alle shots gaan na elkaar de lucht in, een waar vuurwerkspektakel
  • Diversiteit aan effecten en kleuren is mogelijk

Nadelen van compound vuurwerk:

  • De cakes welke onderdeel uitmaken van de compound kun je niet los van elkaar afsteken

Haantje XLv2

Kruit in compound vuurwerk

Voorheen mocht er maximaal 500 gram kruit in een vuurwerk box zitten maar sinds 2017 is het doorverbinden van de cakes vanuit de fabriek toegestaan. De regel is dat vuurwerk maximaal 2.000 gram mag bevatten, deze compound boxen moet bestaan uit verschillende losse cakes. Denk aan bijvoorbeeld 4 cakes van 500 gram of 10 cakes van 200 gram per stuk.