Al 23 jaar uw vuurwerkspecialist! (sinds 1998!)

Wij hebben veel vuurwerk voordeel in de voorverkoop!! Wij zijn EXCLUSIEF dealer van Red Wire, professioneel vuurwerk voor de consument. Bij elke bestelling ontvang je een gratis aansteeklont en vuurwerkbril.

Wanneer mag je vuurwerk afsteken?

Vuurwerk mag alleen afgestoken worden tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur van het daarop volgende jaar.

Regels en veiligheid omtrent vuurwerk

Per persoon mag er maximaal 25kg vuurwerk afgehaald worden.

Minimumleeftijd vuurwerk afhalen is 16 jaar met uitzondering van CAT.1, dan is de minimum leeftijd 12 jaar. Op de verpakking van het vuurwerk staat welke leeftijd je moet hebben om het te mogen afsteken. De minimumleeftijd (12 of 16 jaar) hangt af van het soort vuurwerk.

Veilig vuurwerk afsteken

Ga je tijdens de jaarwisseling vuurwerk afsteken of buiten ernaar kijken? Dan kan je het beste je ogen beschermen met een vuurwerkbril. Veilig vuurwerk afsteken doe je als volgt:

  • draag een vuurwerkbril;
  • houd afstand;
  • gebruik een aansteeklont;
  • lees de gebruiksaanwijzing.

Bij elke levering vuurwerk krijgt de klant gratis een veiligheidsbril en aansteeklont.

Garantie op vuurwerk

Wij geven garantie op het vuurwerk wat wij verkopen. Het is natuurlijk erg jammer als een vuurwerkpot niet of niet geheel af gaat. Als dit gebeurd, gooi water over de pot heen zodat deze niet plotseling toch kan af gaan. Kom langs ons tuincentrum met de bon en de defecte vuurwerkpot en je krijgt van ons een tegoedbon om te besteden in het tuincentrum. De garantie bestaat uit een tegoedbon t.w.v. het desbetreffende siervuurwerk. Dit kan tot de eerste week van januari.