Voorverkoop 2024

Profiteer van kortingen in de voorverkoop van 2024! Naast de kortingen geven wij bij iedere bestelling een gratis aansteeklont en vuurwerkbril weg. Een bijkomend voordeel is dat je gegarandeerd* bent van vuurwerk want tijdens de verkoopdagen geldt er OP=OP. Kortom reden genoeg om in de voorverkoop te bestellen toch? Om drukte te vermijden is het handig te bestellen in de voorverkoop. Jouw producten worden gereserveerd en je hoeft dus niet in de winkel je producten nog uit te zoeken. Voor je het weet sta je buiten met je vuurwerk!
Profiteer ook van gratis vuurwerk in de voorverkoop. Bekijk deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij hebben uiteraard een behoorlijke voorraad van Zena, Riakeo, XQlusif, Crown collection en ons eigen merk Haantje vuurwerk, maar het kan natuurlijk zijn dat net dat ene artikel uitverkocht is als je in de vuurwerkwinkel komt tijdens de verkoopdagen. Kortom bestel snel in de voorverkoop via onze webshop!
 

SPELREGELS TIJDENS DE VOORVERKOOP / PRE-ORDER

  • Het vuurwerk kan enkel worden afgehaald door personen vanaf 16 jaar 
  • Categorie 1 vuurwerk mag opgehaald worden door personen vanaf 12 jaar
  • De voorverkoop bestelling kan alleen worden afgehaald op de afgesproken datum en bijbehorende tijd
  • Reeds geplaatste orders kunnen niet samengevoegd worden
  • In de voorverkoop is een bestelwaarde van minimaal 25,- euro van toepassing
  • Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen

VUURWERKWINKEL BEZOEKEN AFHALEN VOORVERKOOP 2024

Op locatie vuurwerk uitzoeken voor een goede prijs en van hoogstaande kwaliteit? Dat kan, bezoek de vuurwerkwinkel in Rijswijk nabij Den Haag en Delft. De vuurwerkwinkel in ons tuincentrum is geopend op 28, 30 en 31 december 2024. Tijdens een bezoek aan onze vuurwerkwinkel kun je op het terrein parkeren er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestel het vuurwerk tijdens de voorverkoop in onze webshop en haal het op tijdens jouw tijdslot binnen onderstaande dagen en tijden.

Zaterdag 28 december 8:00 - 21:00
Zondag 29 december 11:00 - 17:00 (alleen categorie 1)
Maandag 30 december 8:00 - 21:00
Dinsdag 31 december 8:00 - 21:00

Zondag 29 december mogen wij geen vuurwerk verkopen. Daarom start de verkoop al op 28 december. Zondag 29 december verkopen wij alleen categorie 1 vuurwerk.

* Wij hebben voldoende voorraad, maar mocht er toch een door u besteld artikel zijn uitverkocht, dan leveren wij daarvoor een gelijkwaardig of duurder artikel.