Redwire vuurwerk

Red Wire vuurwerk
 

Red Wire vuurwerk vind je in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag en Delft. Inmiddels een bekend merk in vuurwerk dat bekend staat om "de rode draad" om de vetste vuurwerkshows samen te stellen! GroenRijk 't Haantje in Rijswijk presenteert deze nieuwe lijn vuurwerk met trots in de webshop en in ons tuincentrum. Bestel het vuurwerk online in onze webshop en profiteer van voorverkoop prijzen t/m 28 December.

Red Wire vuurwerk 

Inmiddels hebben wij al een aantal jaren in onze vuurwerkwinkel het Red Wire vuurwerk beschikbaar, omdat wij merken dat steeds meer vuurwerkliefhebbers willen genieten van een eigen vuurwerkshow. Voorheen was Red Wire een vuurwerkmerk dat werd gebruikt door professionele schietbedrijven in Europa, maar door een nieuwe regelgeving in Nederland is het nu ook mogelijk om Red Wire aan consumenten te verkopen. Prachtig vuurwerk dat heel dicht in de buurt komt van professioneel vuurwerk van categorie 4. 

Categorie 4 vuurwerk van Red Wire

Red Wire biedt een ruim assortiment vuurwerkartikelen die op 31 december de hele straat in Rijswijk, Den Haag of Delft op zijn kop kan zetten. De beste cakeboxen, fonteinen en grootste bouguetten. Alle vuurwerk producten van Red Wire zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en geïnspireerd op vuurwerk uit categorie 4, wat staat voor professioneel vuurwerk. 

Eigen vuurwerkshow maken

Met de dikke compounds van Red Wire vuurwerk kun je makkelijk zelf een professionele show afsteken. Compounds van Red Wire dat als merk voorziet in alle basiselementen voor een fantastische vuurwerkshow!

Red Wire vuurwerk kopen Rijswijk 

Vuurwerk bestellen? Dat kan online in onze webshop of in onze vuurwerkwinkel GroenRijk 't Haantje. Red Wire is onder andere leverancier en sponsor van het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen. Ze verzorgen o.a. de complete show van team China.  Hun ultieme doel is om van Oud en Nieuw een professioneel feestje in de straten te maken met het allerbeste vuurwerk. Wil jij ook zo'n prachtige vuurwerk show in de straat regelen? Kom naar onze vuurwerkwinkel en ga voor het Red Wire vuurwerk. Profiteren van extra voordeel in de voorverkoop? Bestel dan nu online!