Redwire vuurwerk


 

Red Wire vuurwerk vind je in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag en Delft. Nieuw vuurwerk dat bekend staat om "de rode draad" om de vetste vuurwerkshows samen te stellen! GroenRijk 't Haantje in Rijswijk presenteert deze nieuwe lijn vuurwerk met trots in de webshop en in ons tuincentrum. Bestel het vuurwerk online in onze webshop en profiteer van gratis vuurwerk.  

Red Wire vuurwerk 

Nieuw in onze vuurwerkwinkel is het Red Wire vuurwerk, omdat wij merken dat steeds meer vuurwerkliefhebbers willen genieten van een eigen vuurwerkshow. Voorheen was Red Wire een vuurwerkmerk dat werd gebruikt door professionele schietbedrijven in Europa, maar door een nieuwe regelgeving in Nederland is het nu ook mogelijk om Red Wire aan consumenten te verkopen. Prachtig vuurwerk dat heel dicht in de buurt komt van professioneel vuurwerk van categorie 4. 

Categorie 4 vuurwerk

Red Wire biedt 28 professionele vuurwerkartikelen die op 31 december 2019 de hele straat in Rijswijk, Den Haag of Delft op zijn kop zetten. Het vuurwerk kan aan elkaar verbonden worden waardoor je een ware eigen vuurwerkshow creëert. De beste cakeboxen, fonteinen, vuurpijlen, de vetste knallers en grootste bouguetten. Alle vuurwerk producten van Red Wire zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en geïnspireerd op vuurwerk uit categorie 4, wat staat voor professioneel vuurwerk. Het vuurwerk kan worden verbonden door een rode draad en is verkrijgbaar in onze vuurwerkwinkel in Rijswijk. 

Eigen vuurwerkshow maken

Het Red Wire vuurwerk dat wij verkopen is professioneel vuurwerk met een rode draad. De rode ontstekers zorgen voor een vlammende koppeling tussen de vuurwerk cakes waarbij Red Wire als merk voorziet in alle basiselementen voor een fantastische vuurwerkshow!

Red Wire vuurwerk kopen Rijswijk 

Vuurwerk bestellen? Dat kan online in onze webshop of in onze vuurwerkwinkel GroenRijk 't Haantje. Red Wire is dit jaar weer leverancier en sponsor van het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen. Ze verzorgen o.a. de complete show van team China.  Hun ultieme doel is om van Oud en Nieuw een professioneel feestje in de straten te maken met het allerbeste vuurwerk. Wil jij ook zo'n prachtige vuurwerk show in de straat regelen? Kom naar onze vuurwerkwinkel en ga voor het Red Wire vuurwerk. Profiteren van gratis vuurwerk in de voorverkoop? Bestel dan nu online!